Anal Self

M’ho va donar així “té, ja no ho faré servir, prefereixo usar els dits”. Qui m’ho deia era la meva companya de pis. Feia temps que ho havia deixat amb el Joaquim, i havia estat una joguina que li havia regalat ell pels seus jocs –a vegades ella el penetrava de forma anal- i perquè era iguala que la seva polla. Es veu que quan feien sexting, se’n va fer una foto comparativa, la qual sense miraments me la va ensenyar… i collons! déu-n’hi-do amb la polla! Gruixuda i llarga! A la foto es veia també el dit d’ell, que té unes mans i dits grans, i es podia veure la comparació.
 
Sempre m’havia posat el Joaquim, però clar, a part que era la parella de la Sílvia, doncs jo… no jugava a la mateixa lliga. Però la idea em va excitar, sense caure que la Sílvia l’hauria usat, sinó que era com la seva polla i l’havia tingut dins del seu cul. El cul del Joaquim! La ment pervertida em va dir que m’ho hauria de provar algun dia en el meu cul, que seria quelcom diferent i amb història que hi entraria.
 
I va arribar-ne el dia. Era un matí de diumenge, estava al llit sense saber si llevar-me o què fer. Tenia ganes de gresca però no tenia amb qui compartir-la després d’haver-ho de deixar amb certa personeta. Total, que vaig caure amb el joguet, la “polla del Joaquim”. La vaig treure del calaix. Collons! Això no m’hi cabrà.
 
El primer intent va ser maldestre. Coi, que aquell estri agafava formes!! Ha ha ha. Vaig estar sospesant d’agafar un condó que ja no usaria amb certa persona. Però llavors vaig caure, jo sempre a la lluna, quin condó? El que hauria d’usar és un lubricant d’alguna mena.
 

Vaig trobar-ne en un racó del calaix i vaig empastifar tant la polla artificial com el forat del meu cul. I vaig dir com començo això. Mm… començarem com més m’agrada amb tothom, posant-m’hi a sobre, a part que serà més fàcil. Així a veure… ja tinc la punta al forat… a poc a poc, vaig baixant… a poc a poc… oh com entra la polla del Joaquim, no deixa ni un tros per omplir… uf quina sensació… me l’està ficant… BEN ENDINS!!!!
 
Començo a sentir humitats al meu sexe.
 
L’excitació em puja.
 
M’aixeco, la seva polla va sortint lentament del meu cul.
 
Torno a baixar lentament…. la torno a sentir dins meu.
 
Torno a pujar… quina sensació… Deu, Joaquim… com folles….
 
Baixo, pujo, vaig agafant velocitat… sento el dolor i el plaer a la vegada de sentir com em folla amb la seva gran polla dins el meu cul.
 
Pujo i baixo, baixo i pujo… començo a cridar de plaer… mentre em toco a la part genital amb una mà, la sang arriba al meu sexe. L’escalfor va pujant. Crido, ara ja sense control, cada com que baixo i m’entra dins meu.
 
Penso que em sentiran els veïns i llavors penso en el musculat veí de sobre, el Jorge, l’argentí, i encara m’excito més, ara és el Jorge amb la polla del Joaquim que me l’està ficant ben endins.
 
Amunt i avall.
 
Quina suada… paro… respiro…
 
I si canvio de postura?
 

M’estiro d’esquena sobre el llit.
 

Obro bé les cames, tinc molta elasticitat jo…
 
Ben obertes.
 
Agafo la super-gran-polla-del-joaquim-jorge amb les dues mans…
 
A l’una, a les dues i a les tres…. ben endins!!!
 
DÉU!!!
 
Fora… dins… fora… DINS, DINS!!! PREMO FORT…. tanco els ulls, m’imagino que és en Joaquim que està sobre meu i al costat està el Jorge masturbant-se, mirant-nos mentre follem esperant el seu torn.
 
M’està venint…
 
EM VE!
 
DINS FORA
 
EM VE, EM VE!!
 
FORA DINS
 
EXPLOTO… el líquid que surt de dins meu va amb els espasmes de l’orgasme… el meu cos és tot ple de contraccions, no ho puc aturar, i després de tres o quatre o cinc… esquitxades… no ho recordo… caic… em deixo… el meu cap està en un altre univers… veig moltes coses… somnis estranys… i arriba la inconsciència….
 
Desperto… encara ho tinc a dins… miro al voltat… faig un somriure…
 
I ara que és el final de la meva història, a qui està llegint-la, aquí van dues preguntes:
 
– Tu que haguessis fet?
– I el que és millor: de quin gènere sóc?
 
Bum!