CFNM

“El seu cos nu. Em torna boja. El mossegaria tros per tros, li faria mal” penso.
 
Era la tardor però ja es notava el fred d’hivern. Feia poc que el coneixia però ja sentia que ell era especial. No era com els homes heterosexuals que es limiten a ser el que la societat marca que és l’heterosexualitat.
 
Resumint, feia X mesos que sortíem i Y mesos que ho havíem fet tot complet, ja m’enteneu. I el dia abans ho vam celebrar. Vam anar a passejar, vam dinar i sopar fora de casa. En acabat de sopar, vam veure una de les nostres sèries a la televisió. I vam anar a dormir, sí, a dormir, sense fer res. Bé, sí, el que s’anomenen “mimitos” sí, però no va passar d’això.
 
Vam dormir com autèntiques marmotes. Sense despertador.
 
Eren les 12 del migdia, i vam despertar rient per unes notes de veu d’una amiga comuna ens havia fet molt divertides a la matinada mentre era de marxa.
 
El sol entrava pels forats de la persiana. Feia fresqueta i jo m’arrapo a ell. Estem una estona així. M’agrada la seva olor. Molt. No ho entenc però m’atrapa i no em desenganxaria mai d’ell. Però amb la roba al mig, em fa falta el tacte de la seva pell. Ell com sempre, em llegeix la ment. No sé com ho fa, però ho fa. I tot i la fresca, es treu la roba del pijama i es destapa de les flassades. De l’emoció, abraço la cama que té al meu costat, que no se m’escapi.
 
 
 

GenCatnow

 
Allà el tinc, tot per a mi. El seu cos. Tot gran. Fa dos com jo. És com un ós. Ell no es mou. Jo al contrari d’ell, no m’he despullat. Estic amb el meu pijama. Sento el poder. La seva vulnerabilitat i a la vegada la seva submissió al que jo li faci. Recorro el seu pit amb les meves mans suaument, i amb una arrencada, m’atanso i li mossego el mugró esquerre. Ell reacciona però no es queixa. Em deixa fer. Frego amunt i avall el seu tors. Sento com el tacte de la seva pell em fa augmentar el desig però no, no ho farem, vull només que el seu cos sigui meu, sentir-lo meu, fer-me’l meu, sentir que sóc jo i ell és meu.
 
Segueixo baixant. Ell té el membre mig dur. Li agafo, i amb delicadesa, li moc la pell fent que surti el prepuci. I m’excita, és un moment molt molt poderós quan sé que la meva mà, la meva energia, fa que del forat del seu membre… que coi el seu membre… que fina! de la seva GRAN POLLA!! surti el líquid clar del desig que ell està sentint, del desig que es prepara per quelcom més que no vindrà però que ell ho gaudeix tant com si estigués passant. Raja una gota i una altra i jo m’ho quedo mirant. Amb l’altra mà li faig fregues a les parts baixes que per mi són perfectes. Tenen l’exacta perfecció, no són com altres que he viscut abans que semblen dues boles mal fetes. Són uns… COLLONS! molt molt bonics, m’agrada tocar-los i noto, quan els toco, que una energia es desperta en ell que li recorre tot el cos i m’arriba al meu a través del tacte.
 
Llavors el miro a la cara. Té els ulls tancats. Està deixat a mi. Però en mirar-lo, ell els obre i em mira. És meu i ho vol. Nota tot el que li faig, el que sento i penso. Sóc seva també. Som un.
 
Segueixo tocant-li les parts. El líquid segueix caient i mulla la meva mà dreta. El meu sexe també s’està mullant, però només ho sé jo. M’acosto a ell, l’oloro. La meva respiració s’accelera desitjant anar més enllà, però no ho vull espatllar amb el final de sempre. Vull que la cosa es quedi aquí. Per sempre. Ell mullant-se per sentir-se entre les meves mans i jo sentint com ell es perd.
 
Penso: “El mossegaria, li faria mal”
 
El faig girar d’esquena a mi. Li poso el dit suaument per l’orifici del cul, mentre amb l’altra mà li segueixo tocant per sota dels baixos de les seves parts. Segur que ara m’està mullant l’altra part del llit. Sento com s’estremeix tot ell pel que l’estic fent. Continuo i continuo… entrant i traient el dit del forat del seu cul mentre li remeno els collons… ell se segueix estremint, sembla que està al màxim plaer. Jo em sento tota encesa. Tot aquest cos d’ós seu és….
 
I llavors, trec la mà del seu cul i l’altra mà de les seves parts, li faig una bona palmada a la natja, d’aquelles que sonen i li dic:
 
“Amor, em fas cafè?”.