Dins meu per primera vegada

I noto com em penetra. No m’ho puc creure. El sento dins meu. Darrera meu. El seu cos. La seva calor. Una sensació que no havia sentit mai abans…
 
Feia dies que la tenia al cap. Mesos havien passat. Estava asexual. Veia una dona. La trobava bonica però res més.
 
Un dia la cosa va canviar. Anava pel carrer Calàbria de Barcelona, passat Gran Via avall, i vaig veure un lloc que es deia Boyberry. Vaig sentir quelcom dins meu. Com unes papallones a l’estómac. Em va picar la curiositat.
 
Vaig entrar.
 
A la tenda hi havia de tot. Joguets que mai m’hagués imaginat que existien.
 
L’olor, l’ambient,… se’m va posar dura.
 
Immers, aixeco el cap i el veig. M’està mirant. És gran. Està quadrat. I no m’aparta la mirada. I jo no puc deixar de mirar-lo tampoc. Ens mantenim així durant un instant etern. Inexplicablement, l’entrecuix em bull.
 
De cop, em fa una senyal imperceptible que entenc perfectament que vol dir que el segueixi. No hi penso. Ho faig. Surt la carrer i jo al darrera.
 
Baixem carrer avall, girem a la cantonada cap a l’esquerra, i uns metres després, introdueix la clau en un portal, obra la porta i s’espera a que passi.
 
Agafem un ascensor. Voldria ja entrar en acció. Bullo. Però té com una força dominant que em diu on haig d’estar en cada moment.
 
Entrem en un pis que és com un estudi, amb terrassa, on la llum del sol dona de ple. Mentre miro el lloc, ell es despulla, em giro i el veig.
 
És com un Déu!
 
Amb un cos d’un gladiador d’una altra època.
 
Tot musculat.
 
I el seu membre… d’una bellesa…. una força m’atreu cap ell.
 
Em fa acostar. Em fa agenollar i me’l fa xuclar.
 
Jo començo, poc a poc, després vaig fent-lo entrar més i més, sentint-lo dins la meva gola. La situació és molt excitant. Sento que em podria desfer en qualsevol moment, quan em para i em treu la camisa. Sense deixar-me aixecar, m’agafa el cap amb les dues mans i em torna a fer-li xuclar. Sento el seu poder sobre meu i em deixo totalment a les seves mans. Amb elles, em prem cap al seu cos, fent que el seu membre m’entri més i més a la meva boca. A vegades sento que em falta l’aire i l’ofec fa que se’m posi el meu membre més dur.
 
De cop para. Em fa aixecar. Em despulla de cintura cap avall. Em fa un petó apassionat amb llengua i s’agenolla davant meu. Em comença a xuclar ell. Això no seria nou per mi però aquest cop és diferent. Sento com l’energia flueix entre nosaltres dos. En aquest moment me l’està xuclant tota cap ell i quan estic apunt de defallir… Para.
 
S’aixeca i em fa posar de genolls a terra.
 
Es posa un condó de forma cerimonial.
 
S’agenolla darrera meu.
 
Sento meitat por, meitat la curiositat d’aquell primer cop en el sexe.
 
Tremolo una mica.
 
I noto com em penetra. No m’ho puc creure. El sento dins meu. Darrera meu. El seu cos. La seva calor. Una sensació que no havia sentit mai abans…
 
Ho fa amb cura. A poc a poc. Sense preses.
 
Aquest cop l’energia que flueix va cap a mi.
 
Sento tot el cos en plena excitació.
 
En augment i augment.
 
Una bona estona en que el plaer és costant i molt nou.
 
Feia molt de temps que no tenia totes aquestes sensacions.
 
De cop para amb el seu membre sentit-lo quiet i dur dins meu. Estem fusionats.
 
M’agafa per la cintura, i m’apropa a un sofà que hi ha no gaire lluny.
 
Sense desenganxar-nos, s’hi asseu i jo amb ell.
 
M’obre les cames. I torna a començar a moure’s dins meu. La posició és increïble.
 
El plaer és encara més gran. Sento cada cop més que el meu membre està més i més erecte, com si anés a augmentar o explotar. La excitació es tal que sento foc.
 
Llavors, sense parar, amb una ma me l’agafa i me’l comença a sacsejar
 
No puc més. És el cel del plaer.
 
I em perdo.
 
Exploto.
 
De dins meu surt tot el foc com si d’un volcà es tractés.
 
Obro els ulls i veig que del meu membre flueix el líquid amb una quantitat impensable, sortint disparat a diferents direccions i distancies inimaginables.
 
I caic.
 
Caic defallit.
 
Em desperto al seu llit.
 
 

 
 
Ell ja no hi és.
 
En una cadira hi ha la meva roba ben plegada i posada.
 
Em vesteixo lentament encara amb una sensació al cos d’una energia renovada.
 
D’una il·lusió per la vida. D’haver fet un descobriment. De saber quelcom de mi que no sabia. I que es pot descobrir encara molt més.
 
Baixo l’ascensor.
 
Surto al carrer. Giro a la dreta, pujant pel carrer Calàbria. Passo per davant d’on va començar tot. I faig un somriure. Serà un lloc per recordar. Un lloc on la meva vida va canviar.
 
Tot ja era diferent.
 


FINALISTA A RELATS BOYBERRY 2015
 
Llistat de guanyadors i finalistes   –   Link del relat a BoyBerry