Qui és Joanna Deloni?

Joanna Deloni és un pseudònim, que cap el 2014, fent un regal per a una amistat especial, va iniciar-se a escriure contes eròtics. El motiu d’aquest alies era per evitar que no es prejutges el contingut, per una banda, i, per altra, evitar autocensura.
 
Un dels contes va arribar a participar i quedar finalista en un concurs de relats de temàtica gai. Això va ser gràcies a que Joanna sempre va ser animada a escriure per una altra amistat en què s’inspira un dels personatges dels seus relats, i sobretot, aquesta persona, essent castellana-parlant, va dir-li: i per què no en català?
 

Els contes són basats en experiències reals i també una mica de fantasia. No es sap on comença una cosa i on acaba l’altra. Tampoc són relats eròtics típics o almenys això s’intenta. Ja que és parla de sexe molt mental, psicològic,… i sense límits i tabús.
 
Estan al tinter més contes i un llibre que els agrupi tots amb el nom d’aquest:
 
Les Formes d’Estimar.
 
A part dels relats propis de l’autora, trobareu altres contes convidats com les de l’Àlex, l’Ele Hache… en català (traduïts alguns casos de la seva versió original).
 
Gaudiu-ne!
 
I esperem el vostres comentaris, tot contactant amb l’autora.