Tancament d’una dècada de Bonapassa i de l’any 2019


Enguany he estrenat vídeo que vaig fer per felicitar les festes de Nadal i el cap d’any 2020, i a part del desig per a tothom, he celebrat amb tots la dècada de Bonapassa, iniciada a finals del 2009 en les seves primeres bones passes.
 
Deixo el 2019 com l’any de fites aconseguides impossibles, d’una transformació personal interna, de l’amor incondicional al 100%, de la superació de nous reptes impensables, d’enfortir relacions i forjar-ne de noves, d’estar encara més per la família, d’experiències noves i de canvis de 180 graus, de defensar la cultura catalana, dels drets humans i ser ciutadà de l’univers, del nombre màgic 45 i de voler fer projectes innovadors, amb l’esperança en què els nous anys 20 siguin millors, no només per a mi, si no per tots els habitants d’aquesta nau anomenada terra i arribem on no hem arribat mai abans. This is the way.
 


 

< >