Adéu 2020!


Avui és el darrer dia d’un any 2020 que quedarà en la memòria col·lectiva i que personalment ha estat l’any del final de grans somnis, de fi d’etapes que han tingut els seus moments bons i els seus moments dolents, de canviar com a persona, de reforçar la seguretat en un mateix, de no donar gens d’importància a les coses, el de deixar marxar, el de retrobar, el de reforçar els que des de dècades estan al teu costat, de salvar i ja veurem que passa, el de “per ara bé… per ara bé”, de ser valent i no deixar que la por ens faci esclaus, el de deixar vells costums, i adquirir-ne de nous, el de valorar més que mai el que es té, i no pensar en el que no, una oportunitat per la creativitat, per a nous projectes, per a noves coneixences i nous somnis, tot això, per donar pas l’any 2021, el primer d’una dècada de l’abundància, per a tothom, la humanitat amb tots els defectes i molta estupidesa a vegades, ens ho mereixem, ja hem tingut la lliçó, ara hem de saber fer-ho millor. Adéu 2020, gràcies per tot, però no et sàpiga greu si no t’enyorem.

 
 

< >