Matí ornitòleg, nit de gran reunió


Al matí he cobert una necessitat que gràcies a viure a Barcelona, he anat a la muntanya d’aquesta, plovent!!, al mig del bosc, camins estrets, amb l’amiga mig novaiorquesa i bonapassera, Núria, que hem estat hores per allà, arreglant el món, i alimentant diversos projectes on m’inspira -com el projecte del llibre La Gran Manipulació- o col·laboradora. Entremig, m’he estrenat en fotografia d’ocells de forma més o menys bona amb una foto dels pocs ocells que ella detectava, ja que la pluja els feia amagar bastant.
 

 
Després de fer quilòmetres i, fins i tot, perdre’ns en algun moment, hem fet una venda i tot de ESSA traduccions de Bonapassa, i hem passat una mica de fred en un banc d’un parc, xerrant fins que ja s’ha fet gairebé les quatre de la tarda.
 
Aquest fet, només “dinant” pel mig, l’he enllaçat amb una reunió d’equip que potser el meu projecte global, més que Bonapassa, que ha durat de les set de la tarda a les 10 de la nit, via Zoom. Només dir que ja som 12 persones a l’equip. Espero un dia posar-ho a la llum aviat.
 

< >