Recomençaments


El gener va ser impossible posar fil a l’agulla, d’aquest renaixement de Bonapassa, la qual, econòmicament està més activa que mai -el mes passat, va fer 7 anys del nostre client més fidel, per exemple, a part del retorn, al 2021, al sector dels inicis, amb la tecnologia, també amb uns clients de llavors-, però s’ha reformular el rumb, únic i centrat, el d’una mica de paladí quixotesc pel qual va néixer al 2009. Tot i així, ahir, una petita inversió feta, va portar a tornar a la fotografia d’estudi, amb una model de luxe i de que en vaig descobrir encara més bellesa oculta. S’ha de dir també accidentat, perquè un focus nou va morir a mitja sessió.
 


A més, la efemèride, coincidia que que feia 4 anys, vaig fer una gran sessió a una bodypaiting amisòcia de luxe, en el que va sortit coses d’espectaculars (veure a la secció pells de la meva web de fotògraf).
 

< >