KJK, el nom abans de Bonapassa: 13 anys.


És difícil posar dates amb la creació de Bonapassa. Quan es posa? Quan vam començar amb la idea? Quan es fa el primer curt? Quan ens vam conèixer amb la primera sòcia? o quan es va crear ja en serio la SL?.
Com les dues darreres coincidien al 19-20 d’octubre, es va posar el Buenaversario a llavors, però la data real és un altra 20, en el que havent parlat per separat amb la Carolina -futura productora de programes molt coneguts- i la Carla -ara propietària del seu propi projecte Cespira-, vaig presentar-les via correu, el 20 d’abril de 2009. El quart, que s’hi afegia, era el Pep, mon germà, cosa que va crear KJK, de Carolina, Josep, Joan i Carla. La idea era participar en el festival DIBA, i així ho vam fer el maig -que havia estat una altra data- del mateix any, fent Riddle. Un curt que avui dia tiraríem a la brossa, però també s’ha de dir que s’havia de fer en menys de 72 hores amb cero recursos.
 
M’agradaria recuperar aquell esperit inconscient de llavors, la que després de 13 anys, moltes bones aventures, però també moltes vicissituds, costa de tenir.
 
De tota manera… PER MOLTS ANYS!
 

< >