Presentació del Mercat de Música Viva de Vic (9 de setembre de 2022)


Tornada a l’activitat, després de l’aturada estiuenca. Aquest cop la sort, literalment (i esperada), em va portar que l’ICat -ràdio de música de la CCMMA- em convidés a la presentació de premsa del MMVV. És el primer cop que vaig així sense Música Dispersa i vaig pensar que m’hi trobaria algú -feia dos o tres dies que hi havia penjat la publi, crec-, però no.
 
He descobert nous talents, la majoria bons, només un parell o tres, no diré qui -això no és Música Dispersa-, no m’ha acabat del tot, però hi ha propostes força interessants.
 
També, coincidint amb la noticia de que la radio dels comerciants al nostra barri, està agafant volada, he pensat en posar una mirada en això de la ràdio i la música, relacionat amb les entrevistes.
 
Però clar, tot m’havia dut allà per Aiala & El Tornado, que han fet una sola super actuació, essent els penúltims.
 

 
I xupar càmera, amb o sense- qui finalment m’hi ha acompanyat (que ha sorgit els dies posteriors a aquesta entrada):
 


 

 

 

 


 

 
https://www.instagram.com/p/CiURuFxjvMh/

< >