Deu Anys de Model al Natural


Avui fa 10 anys, una primera persona va jutjar aquestes fotos. Després, gràcies a la seva crítica, ens van esdevenir d’altres, fotos i persones, i fins i tot, una temporada una web en obert i penjar-ne una a l’instagram, que aquest no va censurar, certes muses i amigues van aplaudir, i alguns “mascles” no van entendre. La ex va fer-me veure que el món no n’estava preparat.
 
Però avui, per celebrar-ho, n’he fet l’experiment, més “fosc”, del que va ser aquella primera foto que va veure la persona i que va ser la “polèmica” a Insta.
 

 
I la d’avui.
 

 
Després, a part de l’autoretrat, he estat objectiu d’altres artistes. Algun dia, tornarà a ser públic, però per aquella persona que tingui la ment d’anar més enllà, només m’ha demanar una contrasenya.
 
Mentre les altres de l’insta amb èxit.
 


 
 

<