Qui sóc?


IMG_0016-re
 

Benvinguts a la meva plana que intenta definir-me una mica qui sóc, el meu currículum, que faig, projectes, novetats i què dic o penso de les coses.

 

El 16 d’octubre 2009 va ser el meu últim dia de treballar per compte aliè i començar l’aventura de l’emprenedoria, primer en el sector de les TIC d’on venia, amb el projecte Aloven Tech i després començant amb la passió de comunicar, ja sigui des del cinema -dirigint o actuant, entre altres posicions- a la publicitat, passant pel màrqueting. Així va néixer el projecte Bonapassa creant una xarxa de col·laboradors per poder donar servei en molts àmbits de la comunicació, tot sota la paraula audiovisual.

 
Com podreu veure en aquest web, sóc home de molts oficis i si fa falta una etiqueta, és pot dir Solucionador o Problem Solver, ja que diuen que sempre tinc una solució per tot, fins i tot, si és quelcom que no sàpiga de què va, tinc facilitat d’aprenentatge. Amb voler solucionar, apart de Bonapassa i Aloven (ara Bonapatech), ha sorgit Apimessa, ESSA Traduccions i AprenArts, que són els meus projectes d’emprenedoria, entre altres iniciatives meves, sempre destinats a ajudar.
 

 
I en aquesta línia ofereixo els meus serveis com a Interim Manager, avalat per experiència en outsourcing de més de 20 anys, portant el barret dels clients en els seus departaments d’informàtica (especialitzat en tresoreries de la banca, assegurances i on hi hagi mercat de valors), gerència o unitats de negoci en el sector TIC, projectes informàtics, departaments de comunicació i màrqueting (especialitzat en el sector del vi i el cava) i projectes audiovisuals.