Qui sóc?


Benvinguts a la meva humil plana -a cal sabater, sabates de paper-. En aquest lloc, intento definir-me una mica qui sóc, mostro el meu currículum, que faig ara, els meus projectes, les novetats i què dic o penso de les coses en el meu bloc.

 

El 30 d’agost de 2007 era despertant amb 33 anys a Nova York, adonant-me que la vida “correcte” que demana la societat no era la que volia. L’estiu següent, abans dels 34 anys, havia tornat a Nova York a estudiar Direcció de Cinema per veure si era el camí. Al meu aniversari del 2009, en plena crisi laboral, era a Irlanda. En un bus de Dublin a Leixlip, on m’hi acollien, vaig decidir la nova vida.

 

El 16 d’octubre de 2009 va ser el meu últim dia de treballar per compte aliè i començar l’aventura de l’emprenedoria, primer en el sector de les TIC d’on venia, amb el projecte Aloven Tech i després començant amb la passió de comunicar, ja sigui des del cinema -dirigint o actuant, entre altres posicions- a la publicitat, passant pel màrqueting. Així va néixer el projecte Bonapassa creant una xarxa de col·laboradors per poder donar servei en molts àmbits de la comunicació però amb un objectiu social d’ajudar a totes aquelles persones amb inquietuds artístiques que volguessin fer aquell pas que jo havia fet, doncs ja tenien la plataforma. Tot sota la paraula audiovisual. 
IMG_0016-re

Com podreu veure en aquest web, sóc home de molts oficis i si fa falta una etiqueta, és pot dir Solucionador o Problem Solver, ja que diuen que sempre tinc una solució per tot, fins i tot, si és quelcom que no sàpiga de què va, tinc facilitat d’aprenentatge. En aquesta línia, també ofereixo els meus serveis com a Interim Manager, avalat per experiència en outsourcing de més de 20 anys, portant el barret dels clients als seus departaments d’informàtica (especialitzat en tresoreries de la banca, assegurances i on hi hagi mercat de valors), gerència o unitats de negoci en el sector TIC, projectes informàtics, departaments de comunicació i màrqueting (especialitzat en el sector del vi i el cava) i projectes audiovisuals.
 
En dates de 2020, amb aquesta idea abans de la COVID-19, el meu somni és viure: comunicant, escrivint, fotografiant, filmant i, tot això, viatjant. Espero que el nou món que sembla sorgir, m’ho permeti fer.