Qui sóc?


Benvinguts a la meva humil plana -a cal sabater, sabates de paper-. En aquest lloc, intento definir-me una mica qui sóc, mostro el meu currículum, que faig ara, els meus projectes, les novetats i què dic o penso de les coses en el meu bloc.

 

El 30 d’agost de 2007 era despertant amb 33 anys a Nova York, adonant-me que la vida “correcte” que demana la societat no era la que volia. L’estiu següent, abans dels 34 anys, havia tornat a Nova York a estudiar Direcció de Cinema per veure si era el camí. Al meu aniversari del 2009, en plena crisi laboral, era a Irlanda. En un bus de Dublin a Leixlip, on m’hi acollien, vaig decidir la nova vida.

 

El 16 d’octubre de 2009 va ser el meu últim dia de treballar per compte aliè i començar l’aventura de l’emprenedoria, primer en el sector de les TIC d’on venia, amb el projecte Aloven Tech i després començant amb la passió de comunicar, ja sigui des del cinema -dirigint o actuant, entre altres posicions- a la publicitat, passant pel màrqueting. Així va néixer el projecte Bonapassa creant una xarxa de col·laboradors per poder donar servei en molts àmbits de la comunicació però amb un objectiu social d’ajudar a totes aquelles persones amb inquietuds artístiques que volguessin fer aquell pas que jo havia fet, doncs ja tenien la plataforma. Tot sota la paraula audiovisual. 
IMG_0016-re

Com podreu veure en aquest web, sóc home de molts oficis i si fa falta una etiqueta, és pot dir Solucionador o Problem Solver, ja que diuen que sempre tinc una solució per tot, fins i tot, si és quelcom que no sàpiga de què va, tinc facilitat d’aprenentatge. En aquesta línia, també ofereixo els meus serveis com a Interim Manager, avalat per experiència en outsourcing de més de 20 anys, portant el barret dels clients als seus departaments d’informàtica (especialitzat en tresoreries de la banca, assegurances i on hi hagi mercat de valors), gerència o unitats de negoci en el sector TIC, i projectes informàtics.
 
En dates de 2021, amb aquesta idea abans de la situació especial en aquest món, el meu somni és viure: comunicant, escrivint, fotografiant i, tot això, viatjant. Espero que el nou món que sembla sorgir, m’ho permeti fer. Si no, sobretot, sempre la tranquil·litat de la pau interior que aporta viure en el present tant bé com ho sàpiga fer.

 
Una editorial del projecte Música Dispersa en què estic implicat diu així: